Hvidevarer & Varmepumper

Hvidevarer

Vi er hos Gredstedbro El leveringsdygtige inden for hvidevarer & varmepumper. Vi kan levere og installere hos dig, så du behøver ikke bekymre dig om andet end hvilke funktioner du gerne vil have i din næste vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, varmepumpe m.m.

Gredstedbro El har flere års erfaring inden for både salg & installation af hvidevarer. Vi er leveringsdygtige i flere forskellige typer maskiner, herunder vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskiner m.m.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på både salg & montering af en ny maskine – leveret direkte til din adresse.

Varmepumper

Der er ingen tvivl om at klimavenlighed er et kæmpe emne for tiden. Med en varmepumpe får du altså en klimavenlig løsning – og du får desuden næsten altid også en væsentligt lavere varmeregning!

Vi er leveringsdygtige i flere forskellige typer varmepumper, og står klar til at rådgive dig med hvilken type der er mest fordelagtig for dig og dit hus.

Bliv kontaktet af Gredstedbro El

Få et uforpligtende opkald

Besøg Gredstedbro El

Står du lige og mangler en forbrugsartikel som eksempelvis en el-pære eller forlængerledning? Så kom og besøg os på Hjortlundvej 36