Serviceopgaver & fejlfinding

Serviceopgaver & fejlfinding helt lokalt

En af vores kerneværdier hos Gredstedbro El, er at vi er lokale. Vores elektrikere kommer alle fra nærområdet omkring Gredstedbro og Ribe, og derved kender vi også området aldeles godt. Dette kommer dig til nytte ved serviceopgaver & fejlfinding på dine el-installationer.

Serviceopgaver

Vores elektrikere har alle stort kendskab til størstedelen af de el-installationer man kan finde. Derved kan vi assistere dig med service på dine installationer, og sikre at de er klar til de næste mange års drift.

Vi har desuden en vagttelefon som er åben 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen. Denne telefon-linje kan du altid ringe, hvis uheldet er ude, uden for vores normale åbningstider.

Fejlfinding

Nogle gange opstår der uventede problemer. Også i de tilfælde står vi klar til at hjælpe, ved at fejlfinde på dine installationer. I de fleste tilfælde kan fejlen findes og udbedres på stedet, så vi derved kan få installationen op at køre igen.

1 – Kontakt
Kontakt eller bliv kontaktet af os, så vi kan aftale et tidspunkt for besigtigelse.

2 – Besigtigelse
Vi besigtiger og undersøger, så vi kan give dig et skarpt tilbud på dit projekt.

3 – Afsluttelse
Vi udfører det aftalte arbejde, med den bedste kvalitet – hver gang.

Få et tilbud

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Udfyld blot formularen med dine informationer, så kontakter vi dig snarest!