Nybyg & renovering

Din lokale samarbejdspartner ved nybyg & renovering

Hos Gredstedbro El har vi mange års erfaring at trække på, når vi skal hjælpe & rådgive dig igennem dit næste projekt, hvad enten det er nybyg, ombygning eller renovering. Vores elektrikere har kompetencer inden for mange områder, blandt andet: autoriseret service, udskiftning af el-installationer, nye installationer, renovering & reparation af ældre installationer & fejlfinding.

Med Gredstedbro El som samarbejdspartner ved nybyg & renovering, er du sikker på at du altid får et gennemført, veldokumenteret & professionelt resultat, som holder i mange år fremadrettet.

Det intelligente hus

I takt med at teknologien generelt skrider frem på mange aspekter, så sker der også gennembrud er særdeles anvendelige i den travle hverdag. Vi kan hos Gredstedbro El rådgive dig med, samt installere diverse intelligente løsninger som gør din hverdag nemmere. En lille sidenote ved sådanne systemer, er at de typisk også gør det hele lidt mere energivenligt.

Rådgivning til byggeprojekter

Udover at vi hos Gredstedbro El har et hold af yderst kompetente elektrikere til nybyg & renovering, så kan vi også bistå dig igennem hele projekt med værdifuld & kompetent rådgivning. Vi hjælper & guider dig fra start til slut.

En stor nøgleværdi ved både mindre og større byggeprojekter er kvalitetssikring, hvilket Gredstedbro El kan assistere dig med igennem dit projekt med nybyg & renovering.

1 – Kontakt
Kontakt eller bliv kontaktet af os, så vi kan aftale et tidspunkt for besigtigelse.

2 – Besigtigelse
Vi besigtiger og undersøger, så vi kan give dig et skarpt tilbud på dit projekt.

3 – Afsluttelse
Vi udfører det aftalte arbejde, med den bedste kvalitet – hver gang.

Få et tilbud

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Udfyld blot formularen med dine informationer, så kontakter vi dig snarest!