Netværk & IT

Netværk & IT – når stabilitet er uundværligt

Står du/I over for at skulle have sat større netværkssystemer i kraft – enten i privat hjem eller ved erhverv – så kan vi hos Gredstedbro El hjælpe dig med netværk & IT. Vi har længere tids erfaring med opsætning af netværk, trækning af netværk i vægge & loft, etablering af netværksudtag i vægge m.m.

Alt bliver lavet efter de højeste standarder, så du er sikret et stabilt & professionelt resultat – hver gang!

Nybyg & renovering

Står du over for et større byggeprojekt, for eksempel nybyg eller renovering? Så er dette et perfekt tidspunkt at overveje om der skal laves smarte løsninger, i forhold til netværk & IT.

Mens projektet alligevel foregår, så kan der med fordel etableres nye trådløse adgangspunkter, netværksudtag i vægge, netværksswitch & patchpanel m.m.
Alt dette vil i sidste ende give dig et stabilt netværk.

Netværk & IT til erhverv

Hos en stor del af det danske erhverv er et godt netværk ganske uundværligt – både metaforisk og bogstaveligt talt. Med en løsning fra Gredstedbro El får du netværk & IT i verdensklasse, med minimal nedetid og maksimal stabilitet.

Dermed kan du fokusere på kerneydelser i din virksomhed, med en sikkerhed for at dit netværk & IT kører stabilt og sikkert.

1 – Kontakt
Kontakt eller bliv kontaktet af os, så vi kan aftale et tidspunkt for besigtigelse.

2 – Besigtigelse
Vi besigtiger og undersøger, så vi kan give dig et skarpt tilbud på dit projekt.

3 – Afsluttelse
Vi udfører det aftalte arbejde, med den bedste kvalitet – hver gang.

Få et tilbud

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Udfyld blot formularen med dine informationer, så kontakter vi dig snarest!