Hvidevarer & varmepumper

Hvidevarer & varmepumper – leveret og monteret hos dig

Vi er hos Gredstedbro El leveringsdygtige inden for hvidevarer & varmepumper. Vi kan levere og installere hos dig, så du behøver ikke bekymre dig om andet end hvilke funktioner du gerne vil have i din næste vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, varmepumpe m.m.

Vi har et samarbejde med El-Salg, og har derved også en butik på Vestergade 23, 6771 Gredstedbro, hvor du kan besøge os og besigtige vores udvalg inden der træffes et valg.

Hvidevarer

Gredstedbro El har flere års erfaring inden for både salg & installation af hvidevarer. Vi er leveringsdygtige i flere forskellige typer maskiner, herunder vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskiner m.m.

Vi giver altid gerne et uforpligtende tilbud på både salg & montering af en ny maskine – leveret direkte til din adresse.

Varmepumper

Der er ingen tvivl om at klimavenlighed er et kæmpe emne for tiden. Med en varmepumpe får du altså en klimavenlig løsning – og du får desuden næsten altid også en væsentligt lavere varmeregning!

Vi er leveringsdygtige i flere forskellige typer varmepumper, og står klar til at rådgive dig med hvilken type der er mest fordelagtig for dig og dit hus.

1 – Kontakt
Kontakt eller bliv kontaktet af os, så vi kan aftale et tidspunkt for besigtigelse.

2 – Besigtigelse
Vi besigtiger og undersøger, så vi kan give dig et skarpt tilbud på dit projekt.

3 – Afsluttelse
Vi udfører det aftalte arbejde, med den bedste kvalitet – hver gang.

Få et tilbud

Vi giver gerne et uforpligtende tilbud på dit næste projekt. Udfyld blot formularen med dine informationer, så kontakter vi dig snarest!